top of page

Natalia en Renske

Onze intentie is om alles wat we hebben geleerd (en nog steeds leren) op onze reis naar harmonie te delen.

Wij geloven dat iedereen in staat is om zichzelf op een gemakkelijke en natuurlijke manier te helpen en te helen op de meeste gebieden van hun leven. De tools om dit te doen zouden eigenlijk een basisonderdeel van onze opvoeding/scholing behoren te zijn. Echter de samenleving is hier (nog) niet helemaal. Daarom hebben we een kanaal gecreëerd waarin we op een lichte en eenvoudige manier delen wat we hebben geleerd.

Als je het gevoel hebt dat je extra begeleiding wilt op je reis naar harmonie, voel je dan vrij om contact op te nemen met diegene van ons waar je mee wil werken. Wil je liever werken met ons beiden tegelijk, wat ook een optie is, geef dit dan duidelijk aan in je mail.

 

Kosten: 80 euro per uur voor één op één begeleiding

175 euro per uur voor twee op één begeleiding

Voertaal dubbelzitting: Engels

  • Youtube
photo_2023-06-11_18-22-56.jpg

Korte geschiedenis

Natalia en ik hebben elkaar in juni 2021 leren kennen. En terugkijkend kan ik eerlijk zeggen dat onze verbinding vanaf het begin een harmonieuze uitwisseling van energie was. 
Mijn ontwaken is, om zo te zeggen, een heel lang en langzaam proces geweest, totdat ik contact maakte met Natalia. Natalia's ontwaken was heel kort en extreem snel.

In het begin stelde ze me veel vragen over zelfreflectie en zelfgenezing. Haar vragen hielpen me om na te denken over mijn leven en de ervaringen die ik heb gehad. Met haar grote warme liefdevolle hart, open geest en heldere kijk op de dingen triggerden haar vragen liefdevol de bananen uit me. Dit heeft me geholpen om sneller te groeien dan ik me kan herinneren, en dat doet het nog steeds.
Dit betekent niet dat het proces gemakkelijk en pijnloos was. Het was echter zo gemakkelijk en liefdevol als we het konden maken.

Samen hebben we echt de kunst van het helen van/met onszelf en elkaar eigen gemaakt op een manier die helder en harmonieus aanvoelt. We complimenteren elkaar met onze gaven, met een open hart, bereid om van elkaar te leren in alle kwetsbaarheid die we zijn.
Natalia kan alles scannen waar ze zich mee verbindt en kan direct to the point gaan, terwijl ik de patronen en structuren in vogelvlucht zie die we hebben gevormd en die ons ervan kunnen weerhouden om te groeien. En als we dit combineren... gebeurt magie. 

Dus hebben we besloten om de dingen die we hebben geleerd en gedaan, en nog steeds doen, met de wereld te delen. Vooral ook omdat wij van mening zijn dat iedereen in staat is om de meeste dagelijkse dingen zelf te kunnen helen, op voorwaarde dat we de benodigde hulpmiddelen (her)ontdekken.
Via ons YouTube-kanaal willen we je de tools en ervaringen bieden die we hebben geleerd om deze op een eenvoudige en lichte manier te kunnen gebruiken. We wensen dat iedereen gedijt en samen groeit in het genieten van ons leven in liefde en harmonie met elkaar en deze planeet. 

Leren uit ervaring heeft ons ook geleerd dat samenwerken met iemand echt helpt bij het doornemen van wat grotere onderwerpen om de maximaal mogelijke heling te krijgen voor dat moment.

bottom of page