top of page
20210807_144410.jpg
20210807_144410.jpg
20210807_144410.jpg

OVER MIJ

Jaren geleden ben ik de zoektocht naar mijzelf begonnen. 

Op mijn15e besloot ik om al mijn karmische cycli in dit leven uit te werken. Als ik toen geweten had wat dat inhield, was ik er nooit aan begonnen; het was de start van een intense reis... een reis van duiken in je diepste emoties tot het (her)ontdekken van de magie in jezelf. Het heeft me rijker en voller gemaakt dan ik ooit had kunnen bedenken, staan in mijn kracht, licht en mijn waarheid. Het is een manier van leven, een reis die doorgaat en iedere keer weer opent op een nieuwe laag met nieuwe ontdekkingen.

Dit gun ik ieder mens op deze aarde ook, de reis naar je authentieke zelf zodat je kan ervaren wat het is om in je eigen kracht en licht te staan. Iedereen heeft het in zich om zichzelf te helen en te stralen en ik begeleid je met liefde in het leren werken met jouw handvatten om dat zelf te doen op je eigen tempo en je eigen manier.

We hebben met een reden gekozen voor onze incarnatie, precies zoals die is, om te leren en te evolueren tot ons volle potentieel. Dat wat je nu, als het ware, uitpakt in jezelf is een geschenk aan jezelf voor nu en al jouw volgende incarnaties. Het is en blijft een reis van het openen van je bewustzijn; nieuwe inzichten, nieuwe ontdekkingen, steeds meer finetunen, keer op keer.

Mijn ervaringen

Ik heb veel mogen leren van de moeilijk lerende pubers van 12-18 jaar, waarmee ik zo'n 22 jaar gewerkt heb. Daarnaast ben ik in 2002 met een opleiding in energiewerk begonnen en sindsdien vele aanvullingen op verschillende vlakken  gemaakt, om uiteindelijk mijn eigen weg te vinden.

Hieronder een selectie van een aantal dingen die ik zoal gedaan heb.

​​

Healing Reading en Lichtwerker (4,5 jaar Mens & Intuïtie)

Reiki Opleiding 1 + 2 

Ontspanningsmassage

Homeopathie cursus

Familieopstelling

Munay Ki (Maya)

leraren opleiding Handvaardigheid

coaching

Rots & water coach

PBS coach

Hypnose

Atlantis Hoge Priester

Nu is het de tijd om onszelf in ons volle potentieel te brengen, zodat we in onze volle kracht kunnen komen en de magie van onze wortels volledig kunnen activeren. Mijn jaren van healingwerk en coaching met zoveel mensen, hebben me geleerd om mensen in hun eigen centrum te brengen, zodat de energie vrij door hen heen de wereld in kan stromen. ​

Alleen als we verliefd zijn op onszelf, kunnen we de wereld het meest van dienst zijn. Het is belangrijk om zelfliefde volledig te belichamen, zodat we ons weer vanuit ons hart kunnen verbinden met alle andere mensen.

20211201_152103[1].jpg

Natalia and Renske

bottom of page