top of page

Hypnose

Hypnose is een natuurlijke en prettige manier om contact te maken met het onbewuste deel van je zijn. In hypnose komen je hersenen in dezelfde staat, de théta frequentie, als in diepe meditatie. Het verschil echter met meditatie is dat hypnose een hele actieve en interactieve staat is, waarin je op een zeer effectieve wijze inzicht en heling vindt.

Sessies kunnen zowel online als bij mij in de praktijk.

Kosten sessie 80 euro per uur

Om het belang van contant geld te ondersteunen is er vanaf 15 mei 10% korting op alle contante betalingen.

Hypnose en healing

Hypnose is te combineren met vele verschillende healing mogelijkheden en dus ook zeer breed inzetbaar.

Zo kan je bijvoorbeeld denken aan het helen van het innerlijke kind, trauma verwerking, het verwijderen van koorden tussen jezelf en een ander. Het opschonen van familie karma kan ook heel belangrijk zijn voor je eigen helingsproces.

Daarnaast kun je ook een reis in je Akasha maken en een ontmoeting met je gidsen of star family ervaren.

Ik kan nagenoeg alles op maat aanpassen naar gelang jouw proces/wens. Soms is namelijk wat wij denken nodig te hebben, niet exact wat we nodig hebben. Het onbewuste weet precies wat nodig is. Ik ben dan ook uitstekend in staat om mee te bewegen met dat wat belangrijk is op dat moment. 

Voor meer mogelijkheden of vragen neem gerust vrijblijvend contact met me op.

20210506_121041[1].jpg
20210815_193219[1].jpg

Vorig leven regressie & Hoger Zelf

Het kan zijn dat je in dit leven steeds weer tegen hetzelfde thema aanloopt, zonder echt tot de kern te komen. Het kan heel goed zijn dat dit een parallel heeft met een vorig leven. Het teruggaan naar een vorig leven kan hierin helderheid en heling brengen.

Het hoger Zelf is dat deel van jezelf (je multi-dimensionele deel) dat je begeleidt in je leven hier op deze aarde. Het bevat ook alle antwoorden op jouw eigen vragen betreffende jezelf. Zij is het deel dat verbonden is met de bron en jou liefdevol influistert wat voor jouw hoogste goed is.

bottom of page