top of page
vlinder.jpg
vlinder.jpg
vlinder.jpg
vlinder.jpg

Hoe ziet een sessie eruit

Al mijn sessies zijn opgebouwd uit drie delen. Deze delen zal ik in het onderstaande stukje nog wat verder toelichten.
Wat van belang is voor alle sessies is het gevoel van vertrouwen. Dit geldt zeker bij hypnose. Een hypnose doe je namelijk zelf. Ik ben "slechts" de gids die je leidt, dit valt of staat met het gevoel van vertrouwen dat je hebt in mij en in hoeverre jij jezelf toe wil staan om in een diepe helende trance te zakken.
Iedereen is anders en het onderbewuste weet precies wat nodig is om het hoogst dienende te laten gebeuren. Alle antwoorden zijn al in jou. Tijdens de sessie ben ik volledig op jou afgestemd om jouw unieke proces zo optimaal mogelijk te volgen en te begeleiden. Ik kijk als het ware met je mee.
Sessies met mij hebben, als zodanig, dan ook geen vaste eindtijd, aangezien een sessie afbreken terwijl je midden in het proces zit, weinig behulpzaam is. De duur van de sessie hangt er onder ander van af hoe helder jij zelf hebt waar je voor komt en hoeveel tijd jij nodig hebt om door jouw proces heen te gaan. Ik kan je wel een een indicatie geven van het gemiddelde.
Iedere sessie staat op zichzelf en ik maak over het algemeen geen standaard vervolg afspraken. Ieder mens is verantwoordelijk voor zijn/haar eigen leerproces en dus ook in: hoeveel je wil investeren in jezelf, hoe vaak je dat wil doen, hoe diep je wil/durft te duiken in jezelf en hoe snel je wil gaan. Hierbij hoort dus ook het zelf leren voelen en inzicht krijgen in wanneer en of je toe bent aan een nieuw thema of een nieuwe laag. Dit is o.a. wat maakt dat je stap voor stap in je eigen kracht gaat staan.

Mocht je van tevoren wat willen ervaren hoe het voelt om door mijn stem geleidt te worden; luister dan eens naar één van mijn meditaties die kosteloos (en zonder reclame) te vinden zijn op mijn YouTube kanaal.

De drie stappen

1. Al mijn sessies starten met een inventariserend gesprek. Vaak heb je zelf al wel een idee wat het is waar je naar wil kijken/inzicht/ ondersteuning in wil. Het kan ook zijn dat je nog niet echt een idee hebt, maar wel voelt dat je vastloopt of inzicht nodig heb. In het gesprek stem ik samen met jou af en help je door: te luisteren, af te stemmen en vragen te stellen, om zo samen met jou tot de kern te komen. Uit je hoofd en terug in je gevoel. Hoe helderder jij weet wat het is waar je naar wil kijken, hoe korter het gesprek.

2. Aansluitend aan het gesprek start de sessie. Dit kan een een coaching, opstellingen, hypnose of meditatie zijn. De meeste mensen weten van te voren al wel wat voor een sessie ze willen. Mocht je dit nou niet weten, dan kan ik je tijdens het inventariserende gesprek adviseren.

3. Na de sessie hebben we een afsluitend gesprek om te voelen, vragen en integreren. Op deze manier kan de sessie zo optimaal mogelijk door jou geïntegreerd worden.

Mocht je van te voren of naderhand nog vragen hebben, voel je vrij en neem contact met me op.

De sessies werken nog lang na, hetzij subtiel, hetzij zeer tastbaar. Geef jezelf de ruimte om dit te voelen, te ervaren en integreren.

20211201_152103[1].jpg

Bel

Email 

Follow

  • TikTok
  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram

Natalia and Renske

  • YouTube
bottom of page