top of page

Vrouwencirkel

Op Telegram heb ik een groep voor vrouwen, internationaal, die zich graag met elkaar verbinden en ondersteunen. Wekelijks bied ik hier een kosteloze meditatie aan. De ene week op maandag avond, de andere op maandag ochtend, om zo alle tijdzones tenminste 1x in de twee weken de gelegenheid te geven deel te nemen. Deze meditaties worden naderhand vrijblijvend op YouTube geplaatst.

Daarnaast is hier ook plek voor andere vrouwen om hun talenten te delen of te ontdekken in een veilige liefdevolle setting.

Voertaal is Engels.

Spreekt het je aan...voel je welkom!

20220325_131912.jpg

Vrouwen, zij die leven schenken, verbonden met de aarde en de kosmos. De tijd is gekomen dat wij ons verbinden met onszelf en elkaar. Dat onze scheppende kracht elkaar ondersteunt en versterkt zodat wij elkaar en de wereld weer terug brengen in perfecte harmonie.

Elke vrouw heeft een Godin in zich die energie en manifestatie in deze wereld kan brengen. Samen kunnen wij ervoor zorgen dat iedereen weer kan voelen wat zij werkelijk voelt en wat zij werkelijk wil creëren in deze wereld. Intuïtie en gevoelens zijn een sterk potentieel in vrouwen dat weer kan worden aangewakkerd. Stel je open voor je eigen kracht.

bottom of page