top of page
20210402_204539[1].jpg

Reviews

Anne-Marie Joosten

Ik ervaar het als heel bijzonder hoe Renske mij intuïtief aanvoelt en ook de juiste behandeling op de juiste situatie weet in te zetten. Daardoor voel ik mij gehoord en gezien. Renske heeft geen oordeel, ze houdt je hooguit op een liefdevolle manier een spiegel voor (of liever gezegd: helpt jou jezelf een spiegel voor te houden). Ik hoop nog veel van haar te leren.

20211201_151953[1].jpg

Renske werkt op een hele zachte manier, ik voelde me helemaal op mijn gemak bij haar. We hebben diepgaande healing gedaan en verbindingen gelegd met een vorig leven, en het hogere zelf en de parallellen die zij hebben met dit leven. Ik voel dat haar praktijk me een diepere verbinding en rijkere relaties met deze gebieden in mijn leven heeft gebracht. Ik voel me zeer vereerd en dankbaar voor haar werk. Veel liefs xxx

20220223_104125.jpg

Pam  London Engeland

"Ik had een vorig leven regressie met Renske en dat was geweldig.  Ze is zorgzaam en verzorgend gedurende de hele hypnose sessie. Ik werd behoorlijk emotioneel tijdens de sessie, waarvan ik geloof dat het helend voor me was om wat opgekropte emoties los te laten, maar ik voelde me erg veilig en gesteund tijdens de sessie en had een diep gevoel van ontspanning wat ik op dat moment nodig had.  
Ik dank je Renske voor al je hulp en vriendelijkheid."

20210807_143618.jpg

Melanie Everdiking-Hinz  Duitsland

Vandaag heb ik mogen ervaren dat het verleden een illusie is...het kan veranderd worden, net zoals al het andere veranderd kan worden...het had tot vandaag alleen effect in mijn leven omdat ik alleen deze ene mogelijkheid/verhaal van het verleden kende...en ik geloofde dat dat de waarheid was... dus gaf ik het kracht om in mijn nu te werken...nu heb ik een nieuw verleden mogen creëren....met een van mijn sterkste bondgenoten...Renske...ik ben diep dankbaar dat ik dit vandaag werkelijkheid mag maken

IMG_0555.JPG

Professioneel, Krachtig, LiefdevolIk ontving helemaal de ruimte om mijn gevoel te ervaren en uit te werken.

20210927_124614_edited.jpg

Hypnose sessie met Renske was een van de mooiste ervaringen in mijn leven. Ze creëerde een veilige ruimte voor mij om mijn vragen en twijfels te delen, te ontspannen en alle vastzittende emoties los te laten. De healing die ik ontving was krachtig en tegelijkertijd perfect in balans. Ze hielp me om contact te maken met mijn HS en gidsen en gebruikte al haar talenten om de sessie voor mij zo heilzaam mogelijk te maken.
Ik sta versteld van Renske's vriendelijkheid en alle liefde die ze in de wereld brengt

20210926_163720.jpg

Brigitte Bolech Int. Institut für Wirkungs- & Therapieforschung  Wenen Oostenrijk

Beste Renske,

 Helaas heb ik nu pas aan mijn boek kunnen beginnen werken,

maar ik stuur je al fragmenten die jou aangaan. (meer volgt later)

Research Brigitte.png
bottom of page