top of page

Massage met meditatie

Naast het aanbod wat ik heb in mijn praktijk heb ik ook een samenwerking met twee masseurs in Elst en Rhenen. Deze samenwerking houdt in dat je jezelf kan laten begeleiden door een op maat gemaakte, of meer algemene meditatie tijdens een massage. Op deze manier kan je op een liefdevolle, zachte en simpele wijze op een andere manier diep contact maken met je lichaam en dus jezelf.

Voor meer info neem gerust vrijblijvend contact op met één van de masseurs of mijzelf.

Prijs op aanvraag

Daarnaast is er ook een overkoepelend initiatief genaamd Holistisch Leefstijl Centrum Elst voor iedereen die een bredere vorm van heling zoekt.

Praktijk The feeling

Jasper Schuur  heeft een zeer prettige, grondende energie met enorm veel aandacht voor je welbevinden. Even helemaal thuis komen bij jezelf en je lichaam in een heerlijke ontspanning laten zakken. Daarnaast kun je hier ook terecht voor muzikale massagereizen, duo massage en 4 handen massage (samen met Nicolien van der Laan).

Werkzaam in Elst

photo_2022-12-13_13-16-01.jpg
photo_2022-12-13_13-16-11.jpg

Healing from the heart

Nicolien van der Laan is een uitstekend masseuse. Liefdevol, zorgzaam, zeer intuïtief en kan dat met massage combineren ,indien gewenst, zodat dat wat aandacht nodig heeft mag gebeuren. Je kan ook bij haar terecht voor een overheerlijke 4 handen massage (samen met Jasper Schuur). Even helemaal thuis komen bij jezelf in je lichaam.

Werkzaam in Elst en Rhenen

bottom of page